NIEUW !!! MUNGBROOD glutenvrij !!!

Wat zijn mungbonen?

Mungbonen zijn kleine groene ovale bonen die onder andere in de Ayurvedische en Chinese keuken al duizenden jaren gebruikt worden. Het zijn licht verteerbare boontjes met veel goede voedingsstoffen. Daarnaast staan ze als detox-boon bekend om hun reinigende werking.

Wat zijn mungbonen

Onze bakker is erin geslaagd; in samenwerking met Rada Meursing (Rada’s Kookstudio) om een prachtig Glutenvrij brood te maken met als basis de Mungboon. Vanaf woensdag 27 maart verkrijgbaar in drie varianten:

 

* Mungbrood met zongedroogde tomaat en olijf

ingr. water, mungbonen, groene olijven, tomaat, olijfolie, citroensap, palmsuiker, psyllium, oregano, zonnebloemolie en zout

* Mungbrood met rozijnen, dadels en kardemom

ingr. water,mungbonen, dadel, rozijnen, agavestroop, citroensap,. kokosolie, psyllium, kaneel, kardemomzaad, venkelzaad en zout

* Mungbrood met rozemarijn

ingr. water, mungbonen, olijfolie, citroensap, palmsuiker, rozemarijn, psyllium, venkelzaad en zout

 

Broden zijn 450 gram en de prijs is  € 4,90 per stuk.